Terug naar home

Nieuwe Software: Virtuagym – Een stap vooruit voor onze Sportschool!

Nieuwe Software: Virtuagym – Een stap vooruit voor onze Sportschool!

We hebben leuk nieuws om met jullie te delen! We gaan samenwerken met Virtuagym, een innovatief platform dat jullie sportervaring naar een hoger niveau zal tillen.

Wat is Virtuagym?

Virtuagym is een alles-in-één fitnessplatform dat ontworpen is om jullie te ondersteunen in jullie workouts. Met Virtuagym krijgen jullie toegang tot een scala aan nieuwe mogelijkheden en voordelen, waaronder:

  1. Persoonlijke Trainingsschema’s: Volg en registreer je persoonlijke schema in de Virtuagym app.
  2. Direct toegang tot facturatie: Pluk gemakkelijk de factuur van je betaling uit de app om deze voor je werkgeversvergoeding in te dienen.
  3. Voortgangsbewaking: Houd jullie vooruitgang bij met gedetailleerde statistieken en rapporten.
  4. Groepsles Reserveringen: Reserveren voor groepslessen gaat, vanaf een een nog te communiceren datum, via de Virtuagym-app in plaats van via onze website. Daarnaast is er een handige functie waarmee jullie een bericht ontvangen wanneer er weer een plekje vrij komt voor een les waar jullie graag aan mee willen doen. Zo hoef je niet ieder moment van de dag onze website in de gaten te houden.

Hoe te beginnen?

Om van deze nieuwe voordelen te profiteren, volg deze eenvoudige stappen:

  1. Download de Virtuagym-app: De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.
  2. Maak een account aan: Gebruik het e-mailadres waarmee jullie bij onze sportschool zijn geregistreerd.
  3. Ontdek de mogelijkheden: Log in en verken alle nieuwe functies die beschikbaar zijn. (Dit kan zodra je van ons de uitnodigingsmail ontvangen hebt)

Waarom Virtuagym?

We hebben gekozen voor Virtuagym omdat het een bewezen platform is dat fitnessliefhebbers wereldwijd helpt hun doelen te bereiken. Met de overstap naar Virtuagym willen we jullie de best mogelijke ondersteuning bieden bij jullie trainingen en een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om jullie voortgang bij te houden.

Hebben jullie vragen?

We begrijpen dat veranderingen soms vragen met zich meebrengen. Daarom organiseren we op de volgende data een inloopsessies in de sportschool waar we een demonstratie van Virtuagym zullen geven en jullie vragen zullen beantwoorden.

Woensdag 11 september 10.00 – 10.45 uur
Donderdag 12 september 19.00 – 19.45 uur
Vrijdag 13 september 9.15 – 10.00 uur
Maandag 16 september  9.15 – 10.00 uur & 19.30 – 20.15 uur
Dinsdag 17 september 8.30 uur – 9.15 uur & 19.00 – 19.45 uur.
We zijn ervan overtuigd dat Virtuagym jullie fitnesservaring zal verbeteren en kunnen niet wachten om deze stap te maken.

Met ons kassasysteem zijn we vandaag al over gegaan, zodra de app in gebruik wordt genomen en het reserveren op de website stopgezet zal worden zullen wij dit laten weten!

Sportieve groet,

Team Sportrade